Aktiva bloggare på PRVbloggen

I ungefär en månad har vi diskuterat företagande och immaterialrätt här på PRVbloggen. Totalt 22 inlägg har det blivit varav hälften är skrivna av våra kunniga gästbloggare. Särskilt aktiva gästbloggare är Almi, Svenska Uppfinnareföreningen, Wainikkas Innovationsbyrå och Justitiedepartementet. Hela 41 kommentarer till inläggen visar på det faktiska behovet av ett forum för diskussioner. Nu tar vi nya tag.

Idag är det den 26 april och då uppmärksammas  immaterialrätten över hela världen genom World Intellectual Property Day. Årets motto är ”Innovation: Linking the world”. Och även om vi inte har lyckats med denna bedrift så kommer vi att fortsätta att blogga och ser fram emot att nya och gamla bloggare ger sig in i debatten.
Christina Nordström, projektledare IPeuropAware på PRV

1 kommentar

Under immaterialrätt

Ett svar till “Aktiva bloggare på PRVbloggen