PRV på bokmässan

I skrivande stund pågår Bok och biblioteksmässan i Göteborg och här finns vi, PRV, i monter C01:52. Vissa besökare kommer fram och har konkreta frågor, medan många vill vara med och tävla. Tävlingen är utformad så att vi dessutom får reda på vad allmänheten vet och inte vet om oss. Det visar sig att den svåraste frågan är vart man vänder sig om man vill ha ett nytt och unikt efternamn. De allra flesta tror att det är Skatteverket som har hand om detta, när det istället är vår sak. Vi har till och med en namngenerator, för den som behöver en knuff att hitta på det där nya namnet. Kanske vet man att namnet ska börja på Sjö, men sedan då? Generatorn ger några förslag. Prova du också!

Anna Lundqvist, patentingenjör på PRV

skatteverket

Kommentarer inaktiverade för PRV på bokmässan

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.