Känner du till företagarsajten verksamt.se?

För en del är det ett sätt att förverkliga en dröm. För andra handlar det om att få rå över sin vardag och bli sin egen chef. När man väl har bestämt sig för att starta eget företag är frågorna många.  Hur får jag F-skatt?  Varför ska jag göra en affärsplan? Hur skyddar jag min idé?

Svaren finns på företagarsajten verksamt.se.  Det unika med verksamt.se är att vi här samlar information och e-tjänster från flera myndigheter på ett och samma ställe. Den som driver eller vill starta ett företag sparar tid genom att sköta sina ärenden via verksamt.se.

Än så länge är det Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket som gemensamt äger och utvecklar verksamt.se.

Mycket av informationen kommer också från våra samverkansmyndigheter Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Tullverket. Dessutom har vi redaktionella samarbeten med många fler, till exempel PRV. PRV:s guide över resan från idé till internationellt patent kan vi varmt rekommendera våra besökare, som under januari månad var strax över 100 000 stycken! Statistiken visar att många av dem klickar sig vidare till prv.se.

Ulrika Fransson, Tillväxtverket

1 kommentar

Under immaterialrätt