Lansera dina patent på LinkedIn

LinkedIn kallas ibland för ”Facebook för vuxna”. På Facebook kan du bli biten av en vampyr. Det kan man inte bli i LinkedIn. Jag skulle vilja kalla LinkedIn för ”mitt professionella nätverk”. Här håller jag koll på mina affärsmässiga kontakter och deltar i diskussionsgrupper som rör mitt arbete. Såg till min glädje att man nu kan lägga till vilka patenträttigheter man har och vilka publikationer som man står bakom. Hoppas att våra innovatörer använder denna möjlighet. Eftersom jag själv inte har några patenträttigheter så får jag väl nöja mig med att lägga till en  och annan publikation i stället.

Christina Nordström, projektledare för IPeuropAware på PRV

Kommentarer inaktiverade för Lansera dina patent på LinkedIn

Under patent

Kommentarer inaktiverade.