Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag

Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag utsågs idag på Berns salonger. Vad behövs för att främja det innovativa klimatet i Sverige? Rikard Steiber, marknadschef för mobila satsningar på Google understryker att hela ekosystemet måste fungera: Entreprenören kommer från universitetet, går vägen via inkubatorn, gör sin affärsplan, söker upp riskkapitalister, bildar bolag och blir sedan uppköpt. Sådant är receptet för entreprenöriell framgång och vårt ekosystem kan vi vårda bättre, bland annat på det skattemässiga planet, med rätt incitament för innovatörer och investerare. För visst har vi innovatörer och investerare som arbetar med strategier för immaterialrätt, tillväxt och internationalisering. Nu är de 33 hetaste unga teknikföretagen i Sverige utsedda. Se hela listan

/Anna Engquist, webbansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.