Vågar du släppa kontrollen?

I år på Bok & Biblioteksmässan har vi valt att fokusera på de möjligheter och problem som uppstår i samband med att mer och mer av vår kommunikation sker digitalt. Det är ett spännande område, speciellt utifrån ett PRV-perspektiv. Är det digitala varumärket ditt? Vad händer när upphovsrätten inte räcker till? Eller gör den det?  När allt mer av det vi skapar bara består av ettor och nollor, vem tar då hand om våra kreatörers rättigheter?

Många intressanta frågeställningar och nya krav uppkommer ständigt. Kom gärna och ge din syn på saken i vår monter och passa på att fråga oss eller våra föreläsare om detta eller något annat som rör immaterialrätt.

Vi ses i Göteborg!

/Pernilla Bjärne, Kommunikatör på PRV

4 kommentarer

Under immaterialrätt

4 svar till “Vågar du släppa kontrollen?

  1. Vi behöver ett oberoende juridisk idéskydd (Immaterialrätt) innan all tänkbar starthjälp och bedömning för finansiering.
    http://vimeo.com/28141037