Annie Lööf med när IVA överlämnar Innovationsplan Sverige

På måndag den 10 oktober överlämnar IVA sitt inspel till Innovationsstrategin för Sverige, det som IVA  kallar för Innovationsplan Sverige. Intresset för överlämningen är stort varför man också kommer sända seminariet live på webben. Seminariet börjar 16.30 och håller på till 18.30.

IVA har nu fått bekräftat att vår nya näringsminister Annie Lööf kommer att medverka och därmed ersätta Maud Olofsson som var tilltänkt från början.

PRV har deltagit i projektet genom vår generaldirektör, Susanne Ås Sivborg, som suttit med i referensgruppen. Vidare har vi deltagit på olika sätt för att säkerhetsställa att immaterialrätten kommer med.

På måndag kommer jag vara närvarande och ser med spänning fram emot att lyssna på hur Annie Lööf ser på innovation och hur det ska skapa tillväxt i Sverige. Vi kommer nog inte få alla svar men i alla fall ett smakprov.

//Paula Lembke, Marknadschef PRV

Kommentarer inaktiverade för Annie Lööf med när IVA överlämnar Innovationsplan Sverige

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.