Juristdagarna i Stockholm

Igår representerade Hanna Cederlöf och jag PRV på Stockholms universitets arbetsmarknadsmässa för jurister, även kallad Juristdagarna (www.juristdagarna.se). Det fanns 81 utställare som representerade en rad arbetsgivare och organisationer.  Det som slog mig nu, och som jag även noterade när jag själv var student, är det faktum att det alltid kryllar av affärsjuridiska byråer på sådana mässor. Det är därför ovärderligt att PRV syns i ett sådant forum och visar juriststudenterna att det vid sidan av byråjobb existerar andra spännande verksamheter. Vi träffade många trevliga studenter som visade stort intresse för PRV. Nu ser jag fram emot Kontakdagen i Uppsala den 16 november för att möta fler studenter!

Tina Holm

Jurist Design- och varumärkesavdelningen, PRV

Kommentarer inaktiverade för Juristdagarna i Stockholm

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.