Immaterialrätt – ett måste för tillväxt

Hur kan man använda immaterialrätt i praktiken och i sin affärsverksamhet?

Tisdagen den 6 december arrangerade PRV och ALMI i Örebro ett heldagsseminarie för regionens innovations- och affärsrådgivare. Rubriken för seminariet löd Immaterialrätt – ett måste för tillväxt. Seminariet var en del i satsningen ”Aktiv Rådgivare!” som PRV drog igång under hösten.

Seminariet inleddes med en överblick över de olika immateriella rättsskydden, hur man praktiskt kan använda dem och hur man kan nyttja offentliga databaser för att vidareutveckla sina idéer. Seminariet avslutades med två olika workshops där olika scenarier presenterades och deltagarna fick nyttja av sin nyvunna eller uppfräschade kunskap.

/Markus Dahlberg, PRV

Kommentarer inaktiverade för Immaterialrätt – ett måste för tillväxt

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.