Inget slår orginalet!

Möbelbranschen och Trä- och Möbelföretagen (TMF) har fått nog! För ett år sedan tog vi upp kampen mot kopior genom kampanjen ”Inget slår originalet”.

Möbelmässan är en given arena för kampen mot möbelkopior. Under parollen ”Inget slår originalet” anordnas ett frukostseminarium kring immaterialrätt med efterföljande paneldebatt. Bland gästerna finns politiker, immaterialrättsexperter, PRV, samt branschfolk från hela Norden – däribland Fritz Hansens marknadschef, Christoffer Bak. Givetvis ger TMF en lägesrapport på det pågående arbetet inom kampanjen ”Inget slår originalet”.

TMF och Stockholm Furniture Fair har tillsammans instiftat ett etiskt råd som kommer att presenteras på seminariet. Rådet har till uppgift att verka för en hög etisk standard hos utställande företag samt motverka otillbörliga efterbildningar av kända produkter.

/Cecilia Ask Engström, Branschchef, ansvarig Möbler, TMF

Kommentarer inaktiverade för Inget slår orginalet!

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.