Dialog om innovation

Turistnäring i Avesta

Turistnäringen träffas i Avesta

Idag träffas hela besöks- och turistnäringen i Avesta för att diskutera utvecklingen av branschen. Syftet är att skapa inspiration och dialog om innovation. En bransch som står för en stor och viktig del för svensk tillväxt. Jag kommer bl. a. sitta i ‘innovationssoffan’ för att tillsammans med andra samtala om hur man kan skapa ökad innovation i branschen. I övrigt består dagen av dialog i grupp. Varumärkesbyggande, upphovsrätt och hantering av information är några sätt att tänka på hur man kan ta hand om sina immateriella tillgångar. Jag ser fram emot en spännande dag med nätverksbyggande i en bransch som PRV behöver lära känna mer!

Ps. Som turist i Avesta och med tanke på syftet med mitt besök var jag ju självklart tvungen att ‘konsumera orten’. Detta gjorde jag genom en hotellnatt, ett restaurangbesök och två turer i det lokala skidspåret – en härlig kvälls- och morgontur hann jag med! Ds.

Paula Lembke //Marknadschef PRV

 

Kommentarer inaktiverade för Dialog om innovation

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.