Tjänsteinnovation för dig som är rådgivare

En växande andel nystartade företag har sin grund i tjänsteinnovationer. Inte minst unga innovatörer och entreprenörer baserar en stor del av sina affärsidéer på tjänster. Immaterialrätten är däremot fortfarande anpassad efter traditionell produktorienterad innovation. Så hur ska man då agera?

PRV vill nu, i samarbete med Ungas Innovationskraft och ledande specialister på tjänsteinnovationer, hjälpa innovations- och affärsrådgivare att svara på den frågan.

Denna Sverigeomfattande föreläsningsturné genomförs inför den tågturné som programmet Ungas Innovationskraft kommer åka ut på från den 23 april-11 maj (för mer info se http://www.ungasinnovationskraft.se/). Föreläsningarna tar avstamp i verklighetens tjänsteinnovationer och visar hur man kan dra nytta av olika system och strategier för att på ett effektivt sätt skydda dessa innovationer. Under en heldag får du möjlighet att lyssna till andras erfarenheter och själv delta aktivt i förberedda case tillsammans med övriga kursdeltagare.

Om du har mer frågor angående kursen, hör gärna av dig.

/Tobias Selin, projektledare, PRV

Se vilken ort och datum det passar dig bäst att delta!

Karlstad 12 mars

Stockholm 14 mars

Malmö 19 mars

Jönköping 21 mars

Göteborg 22 mars (nytt datum)

Umeå 27 mars

Sundsvall 28 mars

Observera att deltagande är kostnadsfritt (värde ca 8000 kr). Deltagare som anmält sig och som inte deltar debiteras dock en administrativ avgift på 500 kronor. Eventuell avanmälan sker så snart som möjligt dock senast sju dagar innan kurstillfället.

Kommentarer inaktiverade för Tjänsteinnovation för dig som är rådgivare

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.