Estelle toppar varumärkestrenden

Sedan den lilla prinsessan föddes har det kommit in mängder av varumärkesansökningar för prinsessnamn till oss på PRV. Det i särklass populäraste namnet bland ansökningarna är, inte särskilt överraskande, Estelle.

Redan förra fredagen när prinsessans namn tillkännagavs kom det in två varumärkesansökningar för Estelle. Båda ansökningarna gällde drycker. Därefter har fler ansökningar inkommit, bland annat ”Estelle of Sweden” där ansökan avser bland annat smycken, bestick, kläder, köksredskap, textilier med mera. 

Det är inte bara prinsessnamnet Estelle som är i ropet. På PRV märks en tydlig ökning bland prinsessnamn överhuvudtaget.

Ett urval av de inkomna prinsessansökningarna:
Désirée
Christina
Eleonora
Margaretha
Ingrid
Sophia
Märta 
Lovisa
Lilian

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Estelle toppar varumärkestrenden

Under varumärke

Kommentarer inaktiverade.