Pub på PRV för ingenjörer från förr

Vi har under en tid funderat på vad vi skulle kunna göra för våra tidigare patentingenjörer. Vi tror att det finns ett värde för våra före detta anställda att kunna träffas och hålla lite kontakt. Vi vill gärna hjälpa till med det! Vi vill också att man känner sig stolt över att ha varit verksam på PRV.

I en första ansats arrangerar vi därför en alumnipub. Datum, tid och plats för denna är torsdagen den 19 april 17:30 – 20:00 på PRV, Valhallavägen 136.

I dagarna går vi ut med en inbjudan. Du som tidigare har jobbat som handläggare på teknisk enhet på patentavdelningen är välkommen! Eftersom vi inte har mejladresser till alla kör vi helt enkelt efter principen att vi försöker nå så långt vi kan. Mer information om anmälan kommer, men boka in kvällen redan nu!

Stefan Hultquist, enhetschef PRV

Kommentarer inaktiverade för Pub på PRV för ingenjörer från förr

Under patent

Kommentarer inaktiverade.