Mitt företag ökar chanserna för Ditt Företag

Turnén Mitt FöretagVi på PRV hjälper svenska småföretagare att växa. Därför åker jag och mina kollegor ut i landet tillsammans med Mitt Företag. Gemensamt arbetar vi för att öka företagares möjlighet att lyckas. Vi på PRV har, inte helt överraskande, fokus på hur företagare använder sina immateriella tillgångar i affärsstrategin.

Mitt Företag 2012 kommer under våren att besöka sex städer. Som deltagare bjuds du på en eftermiddag fylld av inspiration, nätverkande och utvalda experter inom en rad områden där du som företagare kan behöva hjälp. Vi på PRV finns givetvis på plats för att berätta om vikten av att skydda sitt varumärke.

Vårens städer är:
17 april Karlstad, www.mittforetag.com/karlstad
18 april Eskilstuna, www.mittforetag.com/eskilstuna
9 maj Göteborg, www.mittforetag.com/goteborg
10 maj Borås, www.mittforetag.com/boras
23 maj Norrköping, www.mittforetag.com/norrkoping
24 maj Stockholm, www.mittforetag.com/stockholm

Vi personer som representerar PRV under våren är Malin Nyström, Anton Blomberg, Sara Dahlberg och jag, Johanna Svensson.

Hoppas att vi ses!

Johanna Svensson, projektledare och kommunikatör på PRV

Kommentarer inaktiverade för Mitt företag ökar chanserna för Ditt Företag

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.