Drivna företagare i Karlstad och Eskilstuna

Foto: Johanna Svensson
Foto: Johanna Svensson

I två dagar har jag och mina kollegor Sara Dahlberg och Malin Nyström mött massor av drivna företagare från Karlstad och Eskilstuna som vill utveckla sig själva och sitt företag. De har kommit till eventet Mitt Företag för att lyssna på föreläsningar, lära sig av experter, nätverka och skapa affärer med andra företagare.

Några av de företagare vi mött har full koll på sina immateriella tillgångar. De har både patent och registrerade varumärken som de vårdar ömt. De är stolta. Några riktigt framångsrika. Många företagare kommer till vår monter och frågar hur de ska göra för att ansöka om registrering av sitt varumärke. Vissa vet inte varför det ska skydda sitt varumärke, andra har hamnat i rättslig tvist och vill be oss om råd. Gemenamt för alla är att de brinner för sin idé. Som expert är det både imponerande och inspirerande att lyssna till dessa personers idéer, planer och att få möjligheten att hjälpa dem ett steg på vägen till framgång. Det arbete vi gör för att sprida immaterialrätt är viktigt för dessa företagare och för hela Sverige.

/Johanna Svensson, kommunikatör och projektledare på PRV

1 kommentar

Under immaterialrätt

Ett svar till “Drivna företagare i Karlstad och Eskilstuna