Idag firar vi World Intellectual Property Day

För oss på PRV är varje dag en ”Intellectual Property Day”! Men just idag uppmärksammar vi World Intellectual Property Day genom att delta på Globe Forum, mötesplatsen för innovation där näringsliv, offentlig sektor, innovatörer och investerare samverkar. Vi lyssnar, samtalar och interagerar med aktörer som är engagerade inom Life Science, Urban Innovation, Food & Agriculture och många fler områden där innovation och hållbar utveckling är i fokus.

Kortfakta:
World Intellectual Property Day uppmärksammas den 26 april runt om i världen för att sprida information till medborgarna kring immaterialrättens betydelse i det dagliga livet. Immaterialrätten består av patent, varumärkes- och designskydd och av upphovsrätten. Immaterialrätten är viktig eftersom den främjar kreativitet och innovation genom att skydda skaparnas rättigheter och ger dem möjlighet att tjäna pengar på det dem skapat.

Kommentarer inaktiverade för Idag firar vi World Intellectual Property Day

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.