PRV på castingturné med ”Uppfinnarna”

BildEn blåsig men solig dag i Umeå samlades ett stort gäng förväntansfulla innovatörer och entreprenörer för att tävla om sina idéer i tv-satsningen ”Uppfinnarna” på TV 4 där man söker efter Sveriges bästa nya uppfinning. Här på den första auditionen fanns de som dammat av 25 år gamla uppfinningar ur byrålådan till de som hade idéer om hur världen skulle kunna bli en bättre plats att leva på. Deltagarna hade 5 minuter på sig att presentera sin idé för en jury bestående av experter inom innovation, design och utveckling. PRV tillsammans med ALMI och Tekniska museet var på plats och stöttade deltagarna. De flesta frågor var såklart patent men vi fick också en hel del frågor om designskydd. Det ska bli oerhört spännande att i höst få se alla dessa kreativa och smarta idéer presenteras och sedan se vad som kommer koras som ”Sveriges bästa innovation”.

/Linda Salomonsson, patentingenjör på PRV

Kommentarer inaktiverade för PRV på castingturné med ”Uppfinnarna”

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.