Vi slickar i oss berömmet och lär av andra!

Det är så roligt att få återkoppling och gehör från andra. Den här gången vill jag uppmärksamma ett inlägg på en amerikansk IP-blogg som heter The Intellogist. I blogginlägget utvärderar man www.prv.se som webbplats för immaterialrätt och kommer fram till att vår webbplats fyller sina syften på ett exemplariskt sätt vad gäller information, gränssnitt och sökverktyg. I blogginlägget uppmanar man USPTO (det amerikanska patentverket) att ta lärdom av oss. Vi blir så glada när vi får bekräftat att vi håller oss på en hög internationell nivå. Immaterialrätten är global och vi som myndighet verkar på en internationell arena med betydelsefulla samarbeten över hela världen. Därför är det så viktigt för oss vad andra i världen tycker. Själva lär vi oss en hel del av andra. En av mina favoriter just nu är webbplatsen för Patent- och registerstyrelsen i Finland. Här lyfter man fram nyttorna med olika IP-tjänster och tycks arbeta medvetet med sökordoptimering. Hur gör de måntro?

Anna Engquist, webbansvarig på PRV

4 kommentarer

Under immaterialrätt

4 svar till “Vi slickar i oss berömmet och lär av andra!

 1. Ronny Svensson

  Hej , en fråga, som nygift, med en rysk kvinna, så blev inte hennes efternamn ändrat till mitt Svensson, står fortfarande på vigslbeviset hennes ryska flicknamn , skulle bli tacksamma hur vi skall göra för att det skall bli rätt efter namn Svensson , för manman och son, tack , vänligen Ronny Svensson88@hotmail.com tel 042-23 83 81, mycket angäleget att det blir rätt

  • Stefan Hultquist

   Hej Ronny, tack för kommentarerna!
   Det bästa är nog om du ringer vår kundtjänst på 08-782 28 00. Det är möjligt att det här är en fråga för Skattemyndigheten, men vår kundtjänst hjälper dig i så fall vidare. Lycka till! /Stefan

   • Ronny Svensson

    Hej, tack för svar, jag kontaktar skattemyndigheterna, lev väl , vän musiker Ronny Svensson

 2. Ronny Svensson

  hej den borliga vigsel var mycket stillsam värdig och trelig, levanade ljus i Höganäs stadshus, men vigsel förrättare, glömde bort när det gällde vårt namn Svensson, ps, det är mänskligt att glömma, vän Ronny Svensson
  ringvägen 1 c 26363 viken