Talkshow om innovationer

På ”Halvhalt” synliggörs det som sägs grafiskt. Ett fantastisk sätt att kommunicera på som dessutom är vackert.

Idag samlas 200 personer från hela Sverige på Tekniska museet för att göra ”halvhalt” i innovationsarbetet som pågår i landet. Håkan Ekengren inleder med vikten av att vi alla måste samarbeta för att skapa bättre förutsättningar för innovation. PRV och VINNOVA kommer att delge sin erfarenhet från vårt tematiska möte. Jag ser fram emot en spännande dag!

Annie Lööf lyfter fram vikten av att samverka mellan aktörer under dagens möte på Tekniska museet. Det är inte en ”one-woman” show. Vidare lyfter hon fram att öppenhet, tolerans och entreprenörskap är viktiga faktorer för att Sverige ska lyckas som ett innovativt land.

Paula Lembke, marknadschef på PRV

Kommentarer inaktiverade för Talkshow om innovationer

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.