Jobba hos oss!

Jobba hos oss

Just nu söker PRV en jurist till kontoret i Söderhamn. Känner du igen dig i profilen? Sök gärna tjänsten! Passa samtidigt på att läsa om hur det är att arbeta på PRV. Ingången Jobba hos oss har fyllts med massor av nytt innehåll.

Hanna Cederlöf är rekryterare på PRV. Hon säger:
– Det bästa med det nya sidorna är att det är lätt att hitta information och snabbt få en bild av hur det är att jobba på PRV samt hur det fungerar hos oss. Förhoppningsvis ger det ett intresse för att arbeta på PRV. Genom att vi kort beskriver rekryteringsprocessen så vet de som söker arbete hos oss vad de ska förvänta sig. Jag tycker också att det ger ett trevligt intryck att kunna läsa kortare intervjuer med personer som jobbar hos oss.

Välkommen!

/Johanna Svensson, kommunikatör och projektledare på PRV

Kommentarer inaktiverade för Jobba hos oss!

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.