PRV:s expertpanel i ”Uppfinnarna”

I lördags var vi fem taggade PRV:are på Tekniska museet från tidig morgon till sen kväll. Anledningen är att vi utgör expertpanelen vid inspelningen av programmet Uppfinnarna i TV4.Uppfinnarna är en ny programsatsning där Sveriges bästa nya uppfinning ska koras. Ambitionen är stor och teamet bakom programmet har gett sig ut på en castingturné i tre svenska städer för att fånga upp människor med idéer som kan vara med i kampen. Nedan finns våra tidigare blogginlägg om dessa castingtillfällen.

Lördagens uppgift för juryn var att gallra ut hälften av de uppfinningar som kommit in så här långt. PRV:s expertpanel stöttade juryn genom att uttala sig om de tekniköversikter som har gjorts på PRV för att utvärdera nyhetsläget hos de tävlande bidragen.

Naturligtvis är det ju viktigt att ha någonting unikt att komma med i en tävling som rör uppfinningar. Vi tycker verkligen att det är jättekul att man storsatsar på uppfinningar som tema i ett underhållningsprogram och önskar förstås att fler blir intresserade av uppfinningar och hur man kan gå vidare med sina innovationer!

Lagom till då höstmörkret rullar in kan du med fördel värma upp dig med att trycka på fjärren, ratta in ”Uppfinnarna” och ha roligt tillsammans med oss …

/Expertpanelen på PRV

Läs mer:
Martin Timell leder nya programmet Uppfinnarna
De är expertjuryn i Uppfinnarna
Villkor för patent

PRVbloggen:
PRV deltar i Sveriges största uppfinnartävling i TV4
Uppfinnarna i Jönköping bjöd på många kluriga frågor
Kreativt på Djurgården i Stockholm

Kommentarer inaktiverade för PRV:s expertpanel i ”Uppfinnarna”

Under patent

Kommentarer inaktiverade.