PRVbloggen – nu 5000 lästa inlägg i månaden

Vi tackar alla våra skribenter och gästskribenter! Foto Max Green Ekelin

Vi tackar alla våra skribenter och gästskribenter! Foto Max Green Ekelin

PRVbloggen har verkat i tre år och vårt gemensamma arbete med att uppmuntra till dialog och samtal kring immaterialrätten bär frukt. Efter dessa dryga tre år kan vi konstatera att antalet lästa inlägg på bloggen har ökat ordentligt (+154% när man jämför maj 2010 med maj 2012.) Idag har vi cirka 5100 lästa inlägg i månaden. Det är bra, riktigt bra för att vara en nischad blogg. Snart når våra inlägg den riktigt stora läsekretsen.
Likaså kan vi se att PRVbloggen placerar sig högt i sökmotorernas resultatlistor på specifika sökbegrepp inom vårt område på så sätt bidrar till att sprida kännedom och kunskap om immaterialrätt. Det är ett faktum som har stor betydelse för det svenska näringslivet. Via sökmotorerna får våra innovatörer och entreprenörer i Sverige snabb och lättillgänglig kunskap i immaterialrättsfrågor.

Vi tackar härmed alla våra fasta skribenter och kära ovärderliga gästskribenter!

Och uppmuntrar dig att fortsätta blogga med oss i samtalen om immaterialrätt.
/Anna Engquist, webbansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för PRVbloggen – nu 5000 lästa inlägg i månaden

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.