Vi ger stöd till företag som vill växa!

Tillsammans med Vinnova driver vi på PRV ett regeringsuppdrag för att öka små och medelstora företags konkurrenskraft.

I dagens opinion i Svenska Dagbladet finns kloka tankar på hur innovationskraft väcks och hur Sveriges innovationsklimat kan förbättras. Bakom artikeln ligger de tre professorerna Pontus Braunerhjelm, Klas Eklund och Magnus Henrekson som skrivit den dagsfärska boken ”Ett ramverk för innovationspolitiken”. De menar att regeringen driver en passiv innovationspolitik och att kreativt nytänkande måste få högre prioritet.

Vi behöver skapa innovation som leder till utveckling för att öka tillväxten i Sverige, det är vi överens om. För att lyckas med det är kunskapen om immaterialrätt väldigt viktig. Tillsammans med Vinnova driver vi på PRV ett regeringsuppdrag för att öka små och medelstora företags konkurrenskraft. Genom ett förbättrat offentligt stöd ska företagarna kunna hantera sina immateriella tillgångar som ett affärsstrategiskt verktyg. Det leder till bättre affärer och ökad tillväxt som i sin tur genererar mer innovation.  
Läs mer om Vinnovas och PRV:s regeringsuppdrag

Boken med sina breda perspektiv på tillväxtfrågan inbjuder till spännande läsning!
 /Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Vi ger stöd till företag som vill växa!

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.