Idag Gävle – nästa vecka Skellefteå

Vi befinner oss i Gävle, mina kollegor Alia och Jan, och jag. Här i konserthuset är politiker, påverkare och företag från region Gävleborg samlade för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik region. Framgångskonceptet stavas innovation och den tillväxt som innovativa företag skapar.

Att innovativa företag har immateriella tillgångar råder ingen tvekan om. En helt annan sak är strategier för och kunskap om hur dessa tillgångar ska hanteras för att stärka företagets affärer. Genom att hantera de immateriella värdena affärsstrategiskt skapar man förutsättningar för ökad konkurrenskraft både för det egna företaget och i förlängningen också för Sverige.

PRV deltar på Innovationskraft Sverige i Gävle för att bidra med vår kunskap om immateriella tillgångar, för att förbättra förutsättningarna för företagen i regionen. Nästa vecka är vi i I Skellefteå.

Lokalpress från eventet.

Cecilia Hessel, projektledare PRV

1 kommentar

Under Okategoriserade

Ett svar till “Idag Gävle – nästa vecka Skellefteå

  1. Ping: I onsdags Växjö – snart Linköping | PRVbloggen