Sverige myllrar av innovativa människor!

 

Mässan Eget Företag 2012 har dragit igång med full fart. Redan den första timmen hade vi närmare 100 besökare i vår monter. Det var smyckestillverkare som hade frågor om designskydd, studenter på entreprenörprogrammet i Nacka som ville veta vilka typer av immaterialrättsliga skydd som finns och frågor om hur en varumärkesregistrering går till.

Vi konstaterar att det finns ett stort sug efter kunskap om immaterialrätt ute i företagarsverige – Sverige myllrar av innovativa och företagsamma människor!

Under mässan arbetar fyra PRV:are för fullt med att ge kunskap till så många som möjligt. Eget Företag pågår till och med lördag 13 oktober, möt oss gärna i vår monter B02:31.

Vi håller föredrag i vår monter varje heltimma och längre seminarier längst ner i B-hallen:

Fredag: 12:45-13:30
Lördag: 13:45-14:30

SKAPA Utvecklingsstipendium gick till Linnéa Lindau
Under Eget Företag utsågs vinnaren av SKAPA:s årliga utvecklingsstipendium. Årets stipendiat är innovatören Linnéa Lindau som utvecklat en metod för beröringsfri mätning av vätskor som analyseras med hjälp av ljudspektrum. Prissumman på stipendiet omfattar 300 000kr. Ett stort grattis till Linnéa och vi önskar henne lycka till i framtiden!

Stina Lilja och Johanna Svensson, PRV

1 kommentar

Under innovation

Ett svar till “Sverige myllrar av innovativa människor!

  1. Grattis Linnéa! Det är alltid kul när goda lösningar kommer fram genom engagerade personer i vårt innovationssystem.