Startups möter investerare på Internet Discovery Day

Jag besökte Internet Discovery Day för att informera om vikten av att registrera sitt varumärke och även kontrollera att man inte gör intrång i någon annans redan registrerade rättighet.

Snabbt märker jag att detta är platsen där startups möter investerare – här pitchas det idéer! Varje företag får en remsa byggpapp och pennor, sedan är det bara att släppa lös kreativiteten.

Vi besökare har alla fått fem guldhjärtan var. Den monter/pitch vi gillar bäst belönar vi med ett guldhjärta. Kl 17.00 räknas alla hjärtan ihop och den som har flest hjärtan vinner – enkelt! Vinnaren får bland annat en helsida i tidningen InternetWorld.

På Internet Discovery Day är det 120 utställare på plats och över 800 besökare. Så många intressanta företag och idéer på samma ställe att jag har svårt att bestämma mig. Jag som tränar fastnar direkt för HealtyHeroes – det är inte bara en app som mäter tid och sträcka – man får även poäng när man tränar. Löpning i dåligt väder ger högre poäng, allt checkas automatiskt mot Yahoos vädertjänst. Nu finns det ingen anledning att sitta i soffan och trycka när regnet öser ner…

/Markus Dahlberg, informationsspecialist på PRV

Kommentarer inaktiverade för Startups möter investerare på Internet Discovery Day

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.