Du missar väl inte årets turné?

Har du eget företag? Då tycker jag att du ska kolla upp Mitt Företag och turnén de kör runt i landet i samarbete med en hel hög kunniga företag och PRV. Ett perfekt tillfälle att knyta kontakter och få ta del av massor av nyttiga tips för dig som är egen företagare.

Turnén är i full gång, men det finns några tillfällen kvar innan turnén avslutas. Ett hett tips är att gå in på hemsidan och kolla om vi kommer till en ort nära dig. Förutom alla kunniga experter kommer du även få inspiration av ModiriHansen och Kicki Theander från Middagsfrid. Oavsett vad du redan kan kommer du gå därifrån med ny och värdefull kunskap.

Jag och mina kollegor Anton Blomberg och Karin Eklund har precis deltagit i Uppsala och Enköping som experter på (främst) varumärken. Det har varit härligt att se entusiasmen hos besökarna och oerhört roligt att få vara med om aha-upplevelser och se hur nya idéer föds. Vi längtar redan till nästa tillfälle!

– Camilla Ström, presentatör och varumärkeshandläggare

Kommentarer inaktiverade för Du missar väl inte årets turné?

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.