PRV på Elmia Subcontractor

Under tisdagen så var PRV en del av innovationstorget på Elmia Subcontractor. Innovationstorget är en plats på mässan där seminarier på temat innovationer hålls, samtidigt som innovativa företag från Småland, så som Smurfit Kappa visar upp sig för att verka som inspiration för mässans besökare. Under mässan så har varje dag ett eget tema och tisdagens tema var ”säkra din idé”.

PRV hade tillsammans med Awapatent, Search-a-patent och Öhlins blivit inbjuda av Almi för att prata om nyttan med att säkra sina idéer. Trots att tisdagen är den dag med minst besökare så hade vi gott om intresserade lyssnare. Alla seminarier var mycket intressanta och givande, men det var extra trevligt för en PRV:are som mig att lyssna på Öhlins seminarium eftersom de pratade om nyttan som immaterialrätt hade för deras affärer genom att de arbetar med den på ett strategiskt sätt och kunde visa att de faktiskt haft nytta av den. Jag hoppas att vi alla lyckades inspirera våra åhörare och att de efter dagen ser immaterialrätten som den möjlighet den faktiskt är.

Dagen i Jönköping slutade för min del med att jag pratade namn på taxibolag med Jönköpings kanske trevligaste taxichaufför Moses. Immaterialrätt kan dyka upp på de minst oväntade ställen…

Lisa Sellgren – Patentingenjör på PRV

Kommentarer inaktiverade för PRV på Elmia Subcontractor

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.