Släktens snillen möts i innovationsverkstad

I helgen är det barnbarnshelgTekniska museet, låt barnbarnen klura fram lösningar tillsammans med mor- och farföräldrar i en kul innovationsverkstad där generationers snillen möts.  

I innovationsverkstaden på Tekniska museet utmanas ni till att komma på nya saker och sätt  som underlättar problem som dyker upp i vardagen när man blir äldre. I fusionen av den äldre generationens erfarenhet och den yngre generationens uppfinningsrikedom kan vad som helst hända! Helgen är museets sätt att uppmärksamma äldreåret 2012. 

Barnbarnshelgen pågår den 24-25 november och är ett samarbete med bland annat Svenska UppfinnareföreningenHjälpmedelsinstitutet och SmartaSaker. Under helgen visar de upp kluriga och klyftiga produkter är det fritt fram att känna och testa. Vissa finns redan i produktion och andra är prototyper som kanske kommer ut på marknaden. Passa på att prova!

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Släktens snillen möts i innovationsverkstad

Under Okategoriserade

Kommentarer inaktiverade.