Uppfinnarna närmar sig slutkvalet

Vår kundtjänst håller extraöppet för Uppfinnarna i kväll kl. 20-22.
 

I kvällens avsnitt är Uppfinnarna tillbaka i Stockholm där hundratals innovatörer kämpar för att knipa de sista platserna till slutkvalet. Vi möter Ingvar som visar sitt nya instrument för matlagning och Kerstin har en idé på hur en fästing ska fångas på ett lätt sätt. Dessutom besöker Martin Timell PRV:s modellarkiv där det finns en del godbitar gömda. Under kvällens episod får vi även möta patentingenjör Magnus Leijel som pratar om patent. I samband med detta håller vi på PRV vår kundtjänst extraöppen mellan kl. 20-22. Välkommen att höra av dig: 08-782 28 00.

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Uppfinnarna närmar sig slutkvalet

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.