Kvällsöppet i PRV:s kundtjänst på torsdag kl. 20-22

Innovatörerna som ännu är kvar i TV4:s Uppfinnarna har nu tagit sig hela vägen till slutkvalet på Tekniska museet i Stockholm. I nästa episod som sänds på torsdag i TV4 kl. 20:00 möter de en expertpanel av patentrådgivare från Patent- och registreringsverket. De undersöker hur unika uppfinnarnas uppfinningar egentligen är. Endast åtta av de utvalda uppfinnarna skickas vidare till semifinal.

Du ser Uppfinnarna på TV4, torsdagen den 29 november kl 20.00. I och med Patent- och registreringsverkets (PRV) medverkan i programmet håller de sin kundtjänst öppen för att bemöta TV-tittarnas frågor direkt. Mellan kl 20-22 svarar de på dina frågor om patent, varumärke och design. PRV:s telefonnummer: 08-782 28 00, e-post: kundtjanst@prv.se.

Mer om programmet: http://www.tv4.se/uppfinnarna
Mer om Patent- och registreringsverket: http://www.prv.se/

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Kvällsöppet i PRV:s kundtjänst på torsdag kl. 20-22

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.