Appar, dataspel och rådgivare

Idag ökar användningen av appar, liksom att allt fler spelar dataspel. Det innebär att allt fler utvecklar dessa produkter och tjänster. Hur kan man använda immaterialrätt för att lyckas med sin ide? Den 7 februari anordnar PRV i samarbete med Ungas Innovationskraft en utbildning om immaterialrätt, dataspel och appar för dig som är rådgivare. Under en eftermiddag får du lyssna på och ställa frågor till en expertpanel som utifrån ett verkligt exempel ska prata om upphovsrätt, varumärke, design, patent och avtalsrätt.

Om du är rådgivare läs mer och anmäl dig på prv.se.

/Charlotta Galant, ansvarig för nationella utbildningar på PRV

1 kommentar

Under Okategoriserade

Ett svar till “Appar, dataspel och rådgivare

  1. Ping: Bolagsam Appar, dataspel och rådgivare | Bolagsam