PRV-skolan

Hur immateriella tillgångar kan leda till ökad lönsamhet.

prv-skolan_litenPRV-skolan online är nu drygt en månad gammal och har fått en mycket bra exponering i digitala medier. På den här korta tiden kan jag konstatera att skolan har haft över 7000 besök från hela landet och att kunskap om hur man ska hantera sina immateriella tillgångar är starkt efterfrågat i sökmotorerna.

PRV-skolan omfattar 2-3 timmars självstudier och ger en grundläggande förståelse för de centrala delarna av immaterialrätten. Du får lära dig vad immateriella tillgångar är och hur de kan leda till ökad lönsamhet. Se tidigare inlägg om PRV-skolan.

PRV-skolan är indelad i sju steg som tar dig igenom immaterialrätten på ett logiskt sätt.

/Anna Engquist, webbansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för PRV-skolan

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.