Har du koll på immaterialrätten?

kurser

En kurs hos PRV kan bidra till att ditt företag växer.

I september erbjuder vi PRV:s grundkurser som handlar om de tre industriella immaterialrätterna, design, varumärke och patent. Du kan välja att gå en av dagarna och lära dig grunderna om en av rättigheterna eller gå alla tre dagarna och få grundläggande kunskaper om hela det industriella rättsskyddet.

Orienterande kurs i immaterialrätt är en mycket god grund för allt immaterialrättsligt arbete och dessutom en perfekt start för ytterligare fördjupning i ämnet genom vårt övriga kursutbud som på olika sätt hjälper dig att tjäna pengar på goda idéer.

Mer om kurserna och anmälan

Anna Fanqvist
Kommunikatör, PRV

Kommentarer inaktiverade för Har du koll på immaterialrätten?

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.