Vad kostar patent i 7 länder?

Frågan kan tyckas alltför generell för att kunna besvaras. Vi vet dock att många av våra kunder och företagare ställer just en sådan fråga inledningsvis när de kontaktar oss. Vi försöker därför besvara frågan så specifikt vi kan, med det förbehållet att det förstås beror på…

I våra kostnadsexempel för patent som finns på vår webbplats får du ta del av olika företag och deras väg till patent på olika marknader. Frågan om vägval och tidsåtgång för patentering framgår också.

Läs till exempel om vårt fiktiva företag Electronics och se vad deras slutnota hamnade på. Företaget vill ha ett patent som gäller i Sverige, Finland, Estland, Tyskland, Danmark, Storbritannien och Polen.

Electronics AB. Fiktivt företag.

Electronics AB. Fiktivt företag.

Lycka till med dina jämförelser och kontakta gärna vår Patentsupport för fördjupade frågor!

/Anna Engquist, webbansvarig på PRV

1 kommentar

Under patent

Ett svar till “Vad kostar patent i 7 länder?

  1. Ping: Vad kostar patent i 3 länder? | PRVbloggen