Vad kostar patent i 3 länder?

Frågan är tyvärr alltför generell för att kunna besvaras rakt av. Vi vet dock att många av våra kunder undrar just detta i kontakt med vår patentsupport. Här försöker vi svara så specifikt vi kan, med det förbehållet att det förstås beror på…

I våra kostnadsexempel för patent som finns på vår webbplats får du ta del av olika företag och deras väg till patent på olika marknader. Frågan om kostnader, vägval och tidsåtgång för patentering framgår.

Läs till exempel om vårt fiktiva företag School Brain AB och se vad deras slutnota hamnade på. Företaget vill ha ett patent som gäller i Sverige, Tyskland och Storbritannien för en uppfinning kring ett värmebeständigt material som tagits fram på en forskningsinstitution.

School Brain AB. Fikltivt företag.

School Brain AB. Fikltivt företag.

Lycka till med dina jämförelser och kontakta gärna vår Patentsupport för fördjupade frågor!

Tips: Vad kostar patent i 7 länder?

/Anna Engquist, webbansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Vad kostar patent i 3 länder?

Under patent

Kommentarer inaktiverade.