Bland nyfikna småföretagare och engagerande föreläsare

stockholm

Det sista stoppet på Mitt Företag turnén 2013 genomfördes i anrika Musik- och teatermuseets byggnad i centrala Stockholm. I museets konsertlokal, under frilagda takbjälkar och med väl tilltagen takhöjd, fick mässbesökarna lyssna på inspirerande föreläsningar och möjlighet att både nätverka och få rådgivning inom områden som rör företagande.

PRV:s monter var välbesökt av nyfika och frågvisa besökare som sökte svar på en mängd olika frågor om varumärkes-, patent- och designskydd.

Dagen avslutades med finalen i Småföretagarnas Favorit 2013 där Siv Thuresdotter med Qoola Qvinnor utsågs till vinnare. Qoola Qvinnor är ett nätverk som erbjuder inspiration, föreläsningar, nätverksträffar, event och resor samt minimässor för kvinnor som driver företag runt om i Sverige.

/Helena Björk, varumärkeshandläggare på PRV

Kommentarer inaktiverade för Bland nyfikna småföretagare och engagerande föreläsare

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.