PRVbloggen i vinnarhålet 2014

Det går lite knackigt för de gamla konsumentbloggarna som hetsar till köp, skriver Metro. Folk har genomskådat att bloggarna är köpta. Det är istället de samhällsmedvetna bloggarna som kommer starkt. PRVbloggen ligger alltså helt rätt inför 2014.

Mia Sandblom på bloggen ”Bloggkommentatorerna” spår 2014 som ett bra år för mer samhällsmedvetna – och mindre kommersiellt drivna – bloggar. Det här är naturligtvis musik på PRVbloggens redaktion, där vi länge jobbat på den bogen.

Anna Engquist, webbansvarig på PRV och ”chefredaktör” på PRVbloggen, varför ska jag hålla koll på just PRVbloggen 2014?

Våra kunniga skribenter befinner sig mitt i skärningspunkten mellan immaterialrätt, företagande och innovationsstrategin för Sverige. Vi tar upp matnyttiga och handfasta frågeställningar som har betydelse för företagaren här och nu men också frågor om immaterialrätt som är av vikt för företagaren lite längre fram i det strategiska perspektivet.

Vad är styrkan, menar du, i PRVbloggen?

PRVbloggen överraskar med sina olika perspektiv. PRVbloggen lyfter fram rådgivare, IP-professionella och framgångsrika företagare för att stötta och inspirera företagandet i Sverige. Mångfalden är vår styrka och en tillgång för Innovationssverige.

Vi har ju fått se alltmer rörliga bilder på prv.se och PRVbloggen – till exempel informationsfilmerna med Claudia Galli , PRV-skolan och flera webbsända seminarier. Kommer vi att få se mer av film och direktsändningar under 2014?

Webbsända seminarier har stort nyttovärde för företagare i hela landet. Det kommer vi framöver att fortsätta lyfta fram i PRVbloggen.

Till sist: Vad önskar du dig av 2014 på kommunikationsfronten?

Jag önskar mig fler goda exempel på företag som i praktiken arbetat aktivt med att ta tillvara sina immateriella tillgångar. Det ger oss alla mer kunskap och inspiration att få läsa om deras utmaningar och lösningar.

Tack Anna!

Stefan Hultquist, enhetschef och utbildare PRV

Kommentarer inaktiverade för PRVbloggen i vinnarhålet 2014

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.