Släck din kunskapstörst, tänd till på våra kurser.

Sugen på att sitta på mer nischad kunskap än deltagarna i På spåret? Kanske glänsa på parmiddagen om dina kunskaper i PCT-förfarande eller ingående redogöra för värdet av immateriella ensamrätter?

Då har du kommit rätt.

På PRV har vi många inarbetade och uppskattade kurser för dig som kommer i kontakt med innovations- och immaterialrättsfrågor i jobbet och behöver bredda kunskaperna. Du kan lära dig allt ifrån hantering av ansökningar i PCT (Patent Cooperation Treaty) till att få grund- och fördjupningskunskaper inom de immateriella rättigheterna patent, varumärke och design.

Först ut – redan 29 januari – startar tvådagarsutbildningen PCT för assistenter som tidigare kursare gett totalbetyget fem på en femgradig skala. Jobbar du med internationella patentansökningar ger kursen dig både en bra inblick i Patent Cooperation Treaty och mycket goda administrativa kunskaper om hur du hanterar internationella ansökningar, främst mot PRV.

Föreläsaren Birgitta Holmberg Roth är en av PRV:s experter på PCT och ser kursen som en strålande möjlighet att få koll på detaljer och finesser som rör PCT:s komplicerade ansökningsprocedur. Det är också ett svårslaget tillfälle för dig att ställa frågor om systemet.

I början av februari startar den orienterande kursen om immaterialrätt. Välj att under tre dagar gå alla grundkurser – patent, varumärke och design – eller handplocka den du har störst glädje av. Oavsett får du en bra grund att gå vidare med.

Inte mycket att vänta på. Se till att säkra en plats på den kurs som passar din profil bäst. Vem vet – kanske den nya kunskapen kommer väl till hands förr än du anar.

Vart är du på väg?

Klart jag vill läsa mer om kurserna och anmäla mig!

Thérèse Ahlén, kommunikatör på PRV

Kommentarer inaktiverade för Släck din kunskapstörst, tänd till på våra kurser.

Under design, immaterialrätt, patent, varumärke

Kommentarer inaktiverade.