Vi hjälper dig att söka i våra databaser

PRV:s databaser

Nu har vi tagit fram korta interaktiva filmade instruktioner till hur man söker i våra databaser för att hjälpa våra användare. Vi vet att många behöver hjälp med att komma igång med egna sökningar i våra databaser, eftersom många kunder ringer oss för lite extra stöd kring det. Tillgång till hjälp fås nu dygnet runt med de filmade instruktionerna på vår webbplats. I de filmade instruktionerna lär vi först och främst ut basfunktionerna i databaserna. De mer avancerade möjligheterna är sedan lätt att hämta in på egen hand när man väl kommit igång med basfunktionerna.

Filmade instruktioner är framtaget för sökningar i Svensk Patentdatabas, Espacenet, Svensk Designdatabas och Svensk Varumärkesdatabas.

Sökhjälp med filmade interaktiva instruktioner

Anna Engquist, webbansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Vi hjälper dig att söka i våra databaser

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.