Våren är här och företags-turnéer likaså

Solen kikar fram och sticker mig lite kaxigt i ögonen. Ljuset är ljuvt, liksom att höra barnens glada röster när de cyklar fram på bar mark. Våren är här och turnéerna som riktar sig till landets alla viktiga företagare drar igång.

PRV är med på två stora turné-evenemang; Mitt Företag och Starta företag-dagen så det är mycket möjligt att vi ses på en ort nära dig. Om du inte har möjlighet att ta dig till något av dessa evenemang kan du få flera råd på vägen genom att delta på vårt konstadsfria webseminarium om immaterialrätt i kreativa företag som sänds den 19 mars.

Jag hoppas att vi ses!
/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Våren är här och företags-turnéer likaså

Under immaterialrätt, varumärke

Kommentarer inaktiverade.