Så blir du en framgångsrik kreatör

På måndag den 28 april har vi på PRV full fokus på kulturella och kreativa näringar. Högintressant för dig som är verksam eller studerande designer, formgivare, musiker, reklamare, konstnär mm mm – så kan du nå en större marknad genom att ha en medvetenhet om hur du använder dina immateriella tillgångar.

Vi webbsänder seminarier från kl 8:30 till 14:30, du ser oss direkt (och kostnadsfritt!) på prv.se. Du kan ställa frågor, komma med synpunkter och interagera på #ipdialog alternativt e-posta till ipdialog(a)prv.se. Moderator för dagen är Ebba von Sydow.

Mer information finns i klippet samt på prv.se.

Jag hoppas att vi ses på måndag!
/Stina Lilja, press- och PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Så blir du en framgångsrik kreatör

Under design, immaterialrätt, patent, upphovsrätt, varumärke

Kommentarer inaktiverade.