Inspiration direkt till din inkorg

nyhetsbrev_april Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om vad som händer inom det immaterialrättsliga området. I det senaste brevet kan du till exempel läsa om vad som hänt i Sverige och i resten av världen på World Intellectual Property Day, WIPD. Du får också tips på inspirerande seminarier som kan göra skillnad för dig i dina affärer. Både det svenska och det engelska nyhetsbrevet kommer ut cirka åtta gånger om året eller när vi har något speciellt att berätta. Prenumerera på PRV:s nyhetsbrev Anna Fanqvist Kommunikatör Patent- och registreringsverket

1 kommentar

Under immaterialrätt

Ett svar till “Inspiration direkt till din inkorg

  1. Lokalisera jobbskaparna!
    Immaterialrätt innan all tänkbar starthjälp för finansiering.
    I de flesta fall måste den som har en idé om en radikal ny affärsmodell vända sig till dem som försvarar den gamla affärsmodellen för att kunna få finansiering. Varför?
    Vi måste skydda våra kreativa studenter, uppfinnare och innovatörer innan storföretagen snor deras tankar och idéer via företagens vänner på lokal, regional och nationell nivå. ”Been there, done that”