Hello Innovation – ett kunskapsforum för dig som är intresserad av innovation

I Sverige är vi bra på innovation, ja bland de bästa i världen faktiskt! Vi hamnar på topplaceringar i internationella mätningar av länders innovationsindex. Tyvärr är det något som vi kanske inte själva känner till… Därför har Munktell Science Park i Eskilstuna kört i gång Hello Innovation, en webcast för att sprida den senaste forskningen, de hetaste trenderna samt nyheter som du inte vill missa – allt inom området innovation.

Den 15 maj kl 15-16 är det dags igen, den här gången med temat ”Hur blir vi en innovativ organisation?” Våra gäster kommer att diskutera frågeställningar som ”Hur kan man som företag/organisation stärka sin innovationsförmåga?
”, ”Hur hittar man morgondagens innovationer?
” samt ”Hur skapar man system för att snabbare utveckla och förverkliga nya produkter och tjänster?”

Denna gång gästas vi bland annat av Cecilia Fröderberg, patentingenjör och PRV:s expert på innovationssystem. Hon kommer att berätta om hur man som företag kan stärka sin konkurrenskraft genom immaterialrätt.

Se sändningen live, genom att anmäla dig till att vara publik i studion via http://simplesignup.se/event/44859, eller se Hello Innovation via webben munktellsciencepark.se/helloinnovation
Följ även Twitterflödet: #helloinnovation @munktellsp

/ Gästbloggare Cecilia Hyrén, innovationsrådgivare på MaxMe®

Kommentarer inaktiverade för Hello Innovation – ett kunskapsforum för dig som är intresserad av innovation

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.