Know-how now!

Om immaterialrätt, företagshemligheter och sekretessavtal
När man som innovatör ska ut och presentera sin uppfinning eller affärsidé, kanske träffa företag som man hoppas kunna samarbeta med, är det klokt att i ett avtal reglera hur den information som ges ska hanteras. Så långt det är möjligt vill man förstås försäkra sig om att informationen behandlas konfidentiellt och inte utnyttjas av den mottagande parten.

Magnus Tonell, författareOckså inom ett företag kan det finnas behov av avtalad sekretess, i syfte att skydda företagshemligheter som affärsplaner, produktionsmetoder eller kundinformation.

Boken ”Sekretessavtal – och det rättsliga skyddet för företagshemligheter”, ger vägledning i hur man skriver ett sekretessavtal och går igenom vad ett sådant avtal bör innehålla, till exempel vilken information som omfattas av sekretessavtalet och vad som händer om någon part bryter avtalet. Boken är skriven av advokaten Magnus Tonell som även föreläser på PRV:s kurs i ämnet, där boken ingår som kursmaterial.

Lär dig mer i kursen Skydd av Know-how, den 11 juni 2014
När?
2014-06-11, en heldag

Var?
PRV i Stockholm

Föreläsare:
Magnus Tonell*
Mer information och anmälan

* Magnus Tonell är advokat och delägare på ADN Law med immaterialrätt, företagshemligheter och marknadsrätt som huvudsakliga rättsområden. Magnus föreläser regelbundet och har bl.a. publicerats i tidskrifterna NIR, Skattenytt, Brandnews och PatentEye. Han är även författare till boken Sekretessavtal och det rättsliga skyddet för företagshemligheter, som också är kursmaterial.

/ Anna Engquist, webbansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Know-how now!

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.