Möt oss på Eget företag 2014

Har du nyligen startat eller går i tankar på att starta eget eller köpa företag/affärskoncept? Vill du veta hur du bygger ditt varumärke och skyddar din verksamhet så att dina konkurrenter inte tjänar pengar på det du skapat?

Den 2-4 oktober finns vi på mässan Eget företag i Älvsjö, Stockholm, som är nordens största mässa för ny- och småföretagare. Passa på att lyssna på våra kostnadsfria föreläsningar och träffa våra experter. Ta chansen och ställ dina frågor om eget företagande direkt till oss på PRV och de myndigheter som vi samverkar med för att förenkla ditt företagande. Du kan bland annat få svar på dina frågor om skydd och ensamrätt till tekniska idéer, varumärken och design. Med rätt typ av skydd ökar du nämligen dina chanser att få avkastning på dina idéer.
Du kommer även att kunna träffa en ambassadör för kvinnors företagande samt få stöd och råd av verksamma företagare.

Vi som finns på plats är:
Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket, Tillväxtverket, Tullverket, Patent- och registreringsverket, Statistiska centralbyrån, Jordbruksverket, Pensionsmyndigheten, Vinnova, Energimyndigheten, Enterprise Europé Network, Business Sweden, Kommerskollegium.
Du hittar oss i monter B03:21

Vill du ha en kostnadsfri entrébiljett?
Använd koden fri2014 och svara på en mindre enkät så får du en entrébiljett (värd 200 kr) samt kostnadsfri tillgång till seminarierna. Vi rekommenderar dig att boka plats till seminarierna då det finns stor risk att många föreläsningar blir fullbokade.

Vi ses på mässan!

/Johanna Svensson, projektledande kommunikatör på PRV

Kommentarer inaktiverade för Möt oss på Eget företag 2014

Under immaterialrätt

Kommentarer inaktiverade.