Tomas Fogdö, entreprenör genom refokusering och kreativitet

IMG_2805
Kreativitet och refokusera är två viktiga ledord på Mitt Företag-turnén som gästade Solna och Uppsala i slutet av förra veckan. En av föreläsarna var Tomas Fogdö som berättar om hur han helt plötsligt fick ändra sitt liv, refokusera och ta en annan väg, som entreprenör.

PRV är med under turnén där vi möter entusiastiska företagare och entreprenörer som vill veta mer om vad immateriella tillgångar är för något. Vi besvarar frågor om vad det exempelvis är för skillnad på ett varumärke och ett företagsnamn, hur man kan skydda en logotyp och hur vet man egentligen om det redan finns ett designskydd för en produkt? Vad kan man få patent på?

Nästa stopp på turnén är Håbo den 10 november och Gävle den 11 november, välkommen att möta oss där!

/Charlotte Galant, patentingenjör på PRV

Kommentarer inaktiverade för Tomas Fogdö, entreprenör genom refokusering och kreativitet

Under innovation

Kommentarer inaktiverade.