Pirater och skumma tomtar i PRV:s adventskalender

Pirater och skumma tomtar i PRV:s adventskalender

 

– Välfylld kalender med kunskapsklappar för företagare och innovatörer

För andra året i rad levererar Patent- och registreringsverket (PRV) en digital adventskalender. Syftet är att sprida kunskap om de möjligheter som immateriella tillgångar kan innebära för alla kreativa innovatörer.

Varumärken, patent, design, upphovsrätt, licensavtal, affärshemligheter – allt är viktiga nycklar för företagares, innovatörers och kreatörers framgångar. Det lyfter PRV fram i sin digitala julkalender.

–  Vi satsar på att upprepa fjolårets succé, då var kalendern väldigt uppskattad av många. I årets kalender stöter mottagaren på skumma tomtar, pirater och mjuka paket samt flera företagare som berättar sin historia, säger Stina Lilja, PRV:s projektledare för kalendern.

Tanken är att luckorna ska fungera som en ögonöppnare för de möjligheter som finns med immaterialrätten, varje lucka tar mellan 30-60 sekunder att ta till sig för mottagaren.

– Vi har gjort kalendern med mycket hjärta, vår tanke är att den ska skänka julglädje och kunskap i ett och samma paket, avslutar Stina Lilja.

Kalendern finns på www.prv.se/julkalender samt direkt på startsidan på http://www.prv.se/.

/Stina Lilja, PR-ansvarig på PRV

Kommentarer inaktiverade för Pirater och skumma tomtar i PRV:s adventskalender

Under Okategoriserade

Kommentarer inaktiverade.