PRV räddade tatuerad man

För en vecka sedan hade turnén Mitt företag final i Stockholm på sitt 16:e stopp. Vi har under året deltagit i turnén, träffat entusiastiska entreprenörer och berättat vad immateriella tillgångar är för något och varför det är viktigt att ta vara på dem. Vi har besvarat frågor som exempelvis: Vad är det för skillnad på ett varumärke och ett företagsnamn? Hur kan man skydda en logotyp? Hur vet man om det redan finns ett designskydd för en produkt? Vad kan man få patent på?

Under 2014 har det varit över 1500 deltagare på plats som hört oss från scen. Dessutom har vi har haft personlig kontakt med mer än en tredjedel av dem. I Enköping räddades en man från att förlora sitt varumärke som han hade intatuerat på ryggen, då det skulle gå ut i december och hans adress inte stämde.

Förutom att träffa experter från PRV har besökarna även fått mingla och lyssna på inspirerande föredrag. På årets turné har bland andra Johnny Sundin, Thomas Fogdö, Thomas Ek och Laila Bagge föreläst. På finalen i Stockholm hölls föreläsningen av kändisfotografen Bingo Rimér som flera gånger nämnde vikten av varumärken och att han samlat på domännamn som han jämförde med årgångsviner, eftersom han lyckats sälja dem vidare!

Håll utkik efter nästa års turnéplan så ses vi igen 2015!

Mer information om turnén finns på mittforetag.com

Kommentarer inaktiverade för PRV räddade tatuerad man

Under immaterialrätt, varumärke

Kommentarer inaktiverade.